Over ons

Over Second Go Electro

Second Go Electro is dé winkel waar u vele soorten elektrische apparaten en onderdelen op één plek kan vinden. We geven elektronica een tweede leven, door middel van het testen en aanbieden van de eerder als afgedankt bestempelde elektronica én tevens onderdelen van afgedankte elektronica die nog wel bruikbaar zijn en geschikt zijn voor reparatie en/of refurbishing van defecte electronica.

Wij hebben een variabel aanbod van artikelen: Van zeer specifieke PC componenten, refurbished iphone, ipad of andere toestellen tot aan generieke monitor stands en tweedehands slimme LED-verlichting. Ook kunt u bij ons terecht voor tweedehands.

Second Go Electro heeft het allemaal.

Visie: circulair ondernemen

Onze onderneming en webshop is opgericht in 2022 en we zijn geïnspireerd geraakt door de hoeveelheid elektronica die nog op verschillende manieren hergebruikt kan worden. In de huidige tijden is het belangrijk om mee te werken aan een meer circulaire economie. Hierbij richten we ons met name op stap 4 op de R circulariteitsladder, namelijk Re-use. Op deze manier dragen wij ons steentje bij, doordat hergebruik een van die pilaren is. Door Second Go Electro op te richten maken we dat mogelijk, een goede zaak voor de klant én voor ons.

Kennis en ervaring

Wij, de oprichters van Second Go Electro, hebben jarenlange ervaring met het correct herkennen, behandelen, en testen van elektronische apparatuur en dé onderdelen daarvan. Wij weten exact hoe deze producten werken, welke kwalitatief hoogwaardig zijn, en bieden deze aan voor een eerlijke prijs. Achter de webshop zit een team van recycling experts, en als klant kunt u ons altijd bereiken voor tips en vragen betreffende onze aangeboden producten.

Variabel en groeiend aanbod

Second Go Electro heeft het voordeel dat in feite alle soorten electronica aangeboden kunnen worden: Mist u een bepaalde kabel voor uw TV? Wij hebben het. Is uw laptopgeheugen toe aan een upgrade? Geen probleem, genoeg keuze. We zijn pas net begonnen met het opstellen van onze catalogus, dus Second Go Electro zal elke maand groeien qua aanbod. U kunt als klant ons altijd contacteren als u een bepaald product of versie daarvan mist. Dan kunnen wij het product toevoegen, of wanneer we het niet hebben, opletten en het te koop aanbieden wanneer we het in de toekomst wel tegen komen. 

Jong en dynamisch team

Wij werken in een team van 3 man: allemaal ambitieus en enthousiast om van Second Go Electro een succesvol bedrijf te maken. Samen zagen we enorme mogelijkheden in het aanbieden van electronica die anders toch verloren zou gaan, of voor eeuwig op het schap zou liggen. Zo bouwen we iedere week aan Second Go Electro, om uiteindelijk de klant een uitgebreid assortiment aan te kunnen bieden. 

Wil je weten wie er achter het team van Second Go Electro zitten? Klik dan hier.

GELDTERUGGARANTIE

Binnen de voorwaarden? Altijd geld terug

Wij hanteren 30 dagen retour beleid

VEILIG BETALEN

Alle betalingen zijn beveiligd

Betalen kan via iDEAL, Bankoverdracht, en PayPal

SNELLE VERZENDING

Binnen 2 (werk)dagen verzonden

Gratis verzending vanaf €100 binnen Nederland, en vanaf €150 in de overige Europese landen!

Onafhankelijk geverifieerd
226 beoordelingen