Wie zijn wij

Ries Sanders

Deze man timmert echt hard aan de weg binnen het bedrijf. Met toch al wat werkervaring in de recyclingsector en een sterke drive, was Ries voor Second Go Electro een cruciale factor in het opstarten. Hij is namelijk van nature leergierig en met zijn achtergrond bij het Politie korps houdt hij ook wel van aanpakken. Vanaf dag 1 werkt Ries fulltime aan het opbouwen en verbeteren van Second Go Electro, en dat zal hij ook in de toekomst blijven doen! De invulling van het magazijn, het verwerken van orders, en klantcontact zijn de hoofdtaken van Ries.

Lucas den Mulder

Kind van het bedrijf, letterlijk! Lucas sloot wat later aan bij Second Go Electro, maar heeft binnen het familiebedrijf toch al wat jaren werkervaring binnen de sector. Hij heeft kennis van zaken en weet, mede door gecertificeerd te zijn in communicatievaardigheden, perfect hoe hij met onze klanten om moet gaan. Lucas heeft goed oog op het bepalen van de restwaarde van electronica, is tech savvy en op die manier kunnen wij het beste tweedehands materiaal aanbieden. Hij is ook speler van de hoofdmacht van de zaalvoetbal vereniging die wij sponsoren: ZVV Beringe / Second Go Electro.

Nick de Kuyper

De man achter de schermen. Het idee van circulair ondernemen, gecombineerd met de uitdagingen die het opstarten van een webshop met zich mee brengt, heeft Nick gemotiveerd om er alles aan te doen om van Second Go Electro een succes te maken. Het aanpakken van de initiële hindernissen, uitzoeken van producten, het opbouwen van de website; het is een greep uit de werkzaamheden van Nick. De oud speler van Bevo/HC is de allrounder van Second Go Electro.

Onafhankelijk geverifieerd
226 beoordelingen